Call Us Today 013-9117607 yanti25us@gmail.com

PARUT CHICKEN POX MAKIN PUDAR

Salam semua. Kisah hari ni Che Yan bawakan tentang testimoni chicken pox yang dialami oleh Siti Nur Shakirah Saleh. Jom ikuti kisah beliau.

****

Bila teringat balik waktu kena chicken pox tu memang menakutkan. Kena pula masa dah besar. Dok lah dengar orang kata kalau kena masa dah besar ni bekasnya jadi susah nak hilang. Seminggu lepas baik chicken pox tu pun tak keluar rumah.

Malu sebab bekas kena chicken pox tu memang ketara sangat. Lagilagi dekat muka. Nak cover pun tepek lah foundation 😭😭. Dah takboleh jadi ni. Kena cari inisiatif ni nak hilangkan parut parut chicken pox ni kan. Terus amik

1. ESP
2. VITA C
3. ZINC PLUS
4. HERBLAX

Ehh herblax tu macam tak ada kaitan je dengan parut 🤣🤣 nak amik juga sebab senang nak membuang. Sesekali tu tengok parut ehhh dah mula pudar lah. Ehh makin cantik ehhh gituu.

Macam tak percaya lah bekas-bekas tu semua dah mula pudar dah. Terus konsisten amik vitamin tu. Yang bestnya tiba-tiba rambut dah kurang gugur, kulit makin sihat,berat badan pun dah kurang. Makan vitamin nak hilang kan parut je ehh dapat pakej semua sekali 🤩🤩.

Bila dah amik esp ni bolehlah buat masker muka. Sebelum tidur tu ke tengah-tengah tengok tv tu kita buatlah masker. Esok paginya confirm makin seronok pegang muka. Yang bestnya lagi vita c tu pun kita jadikan masker jerawat 😆😆😆. Hancurkan lepastu apply dekat jerawat yang nak menyinggah kat muka kita tu. Ehh tak jadi dia nak keluar. Terkena panahan Vita C 😁😁. Ada lagi best kan, duduk dapur ni biasalah tangan kena minyak, kena kuali lah kan. Bila mula makan Vitamin, parut yang kena kuali tu kan jadi hitam kan ehhh makin pudar juga lah.

Jimat betul beli nak pudarkan chicken pox tapi semua parut dia bedal hilangkan dekat badan. Masalah rambut gugur pun jumpa jalan penyelesaian akhirnya. Dah mula nampak anak-anak rambut. Best betul lah.

Sekarang tambah amik YOUTH CLEANSER. Dia punya best tu macam nak selalu guna 🤣. Kurang dah kulit berminyak.  Alhamdulillah jumpa jalan penyelesaian.

Terima kasih Shaklee
Terima kadih Supermom Shaklee Story

Begitulah kisah pengguna Shaklee yang kian jatuh cinta dengan setiap produk yang di amalkannya. Jika anda mempunyai masalah yang sama boleh hubungi Che Yan untuk dapatkan produk seperti Shakirah gunakan.

Kalau nak jimat sambil guna produk semulajadi dan berkualiti u boleh join ahli shaklee. Ala tak sampai rm100 pun. Klau nak keahlian percuma pun bulih coz ada caranya.

Banyak manfaat jadi ahli. Bukan setakat dapat harga ahli, u nak berbiz pun bulih. Tapi tak wajib buat biz pun bila dah jadi ahli. Dapat nikmati harga ahli. Bulih akses web dengan id sendiri. Bulih klik-klik secara online jugak untuk dapatkan produk Shaklee. Tapi kalau nak suruh che Yan  oderkan pun okey je.

Owh sebelum terlupa. Opcozz konsultasi dari Che Yan bersama dengan segala HACKS dalam penggunaan produk Shaklee.

Tak tau macam mana nak jadi ahli?

Bleh rojer Che Yan di :

Blog :

vitaminDhatiku.blogspot.com
omelancheyan.com

FB :

Shahizan Rahimi

FB page kawasan :

Pengedar Shaklee Jerantut 013-9117607

FB page semalaysia :

vitaminDhatiku

Whatapp :

www.wasap.my/6013-9117607